Termeni și condiții

Ultima modificare:

Termeni

Site-ul tromf.ro, denumit în continuare "tromf.ro", este fondat, deținut și administrat de Antal Alin, denumit în continuare "Proprietar" sau "Autor".
Orice persoană care accesează tromf.ro va fi denumită în continuare "Consumator", "Utilizator" sau "Jucător".
Orice utilizator care are drept de administrare asupra datelor utilizatorilor va fi denumit în continuare "Împuternicit".

Descrierea serviciilor

Serviciile oferite sunt toate jocurile de pe tromf.ro precum și toate celelalte opțiuni aferente. Prin folosirea lor se înțelege luarea la cunoștință și acceptarea termenilor și condițiilor din acest contract, fie că a fost sau nu citit.
Termenii și condițiile, precum și serviciile oferite, pot fi modificate oricând fără ca utilizatorii să fie anunțați.
Unele resurse aparțin facebook.com, google.com, youtube.com sau alții, pentru care va trebui să respectați termeni și condiții aferente.
În cazul unor divergențe sau neânțelegeri, termenii și condițiile valabile sunt cele publicate după ultima modificare.

Prelucrarea datelor

Fiecărui utilizator ii se va asocia un cont generat automat sau creat pe baza datelor oferite de utilizator prin intermediul serviciilor facebook sau google la prima autentificare (ele pot fi actualizate automat).
tromf.ro are dreptul de a stoca, modifica, șterge, bloca sau afișa date, oferite de către consumator.
Fiecare utilizator poate selecta natura datelor personale pe care dorește să le pună la dispoziție, tromf.ro nu solicită astfel de informații.
Toate datele (inclusiv mesajele) create de consumatori prin intermediul serviciilor, pot fi în orice moment modificate, stocate, șterse, afișate sau asociate cu datele oferite de utilizator, dar tromf.ro nu își asumă nici un fel de răspundere asupra lor și nu poate fi obligat la ștergerea, modificarea sau afișarea lor.

Responsabilitățile utilizatorului

Utilizatorii sunt responsabili de propriile acțiuni precum și de consecințele pe care acestea le pot avea, în urma publicării materialelor pe care le încarcă și pun la dispoziție în mod public pe contul pus la dispoziție de tromf.ro.
Fiecare utilizator are obligația de a nu:
a) publica pe internet date ale altor utilizatori, oferite de tromf.ro
b) face publicitate pe tromf.ro fără acordul legal a proprietarului
c) abuza de servicii
d) publica date cu caracter ofensator prin folosirea serviciilor.
e) folosi o identitate falsă, alta decât cea generată de tromf.ro
Fiecare utilizator împuternicit (sau fost împuternicit) are obligația de a păstra confidențial activitatea și identitatea, atât a sa, cât și a altor împuterniciți sau fost împuterniciți.
Dreptul de administrare asupra datelor utilizatorilor poate fi oferit sau oprit de către împuterniciți superiori sau proprietar, în orice moment, cu sau fără motiv.
Încălcarea obligațiilor de către consumator poate atrage asupra sa atât sancțiuni prin limitarea sau blocarea accesului la servicii, cât și raportarea sa autorităților folosindu-se adresa IP și datele sale personale.

Responsabilitățile

tromf.ro nu are obligația de a sancționa nici un utilizator prin limitarea sau blocarea accesului la servicii, dar o poate face. Accesul la servicii poate fi limitat sau blocat, fie automat, fie de către proprietar sau împuternicit, cu sau fără motiv. Sancțiunile aplicate de împuternicit pot expira sau pot fi anulate doar de către împuternicitul care le-a aplicat, de către împuterniciții superiori sau proprietar.

Limitarea responsabilității

tromf.ro nu își asumă răspunderea pentru pagubele suferite în urma folosirii serviciilor sau a incapacității de a le folosi.

Generalități

Sunt ignorate doar clauzele invalide din punct de vedere legal.

Copyright

Toate materialele (imagini, sunete, text, video, cod sursă, design, și altele) dezvoltate și oferite de tromf.ro sunt sub incidența drepturilor de autor. Ele nu pot fi copiate, modificate sau folosite în orice fel (online și offline) decât prin acordul scris al autorului.
Folosirea neautorizată a materialului reprezinta o încălcare a legii dreptului de autor sau a altor legi. Nu aveți permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribuii sau a-l folosi în orice alt mod, în scopuri publice sau comerciale.
Pe serverele care aparțin sau care sunt închiriate de către proprietar pentru deservirea serviciilor tromf.ro, accesul oricărui utilizator neautorizat este interzis. În caz de încercare și/sau accesare, fără drept, a acestor servere, fapta constituie infracțiune și se pedepsește conform legislației române în vigoare.