Campionatul
din
Intră

Fiecare As reprezintă un anotimp:

 Ghindă, tél (iarna)
 Roşu, tavasz (primăvara)
 Dubă, nyár (vara)
 Verde, ősz (toamna)

În fiecare ultimă duminică din anotimp, ora 10:00 (dimineața), se va organiza campionatul de cruce online aferent anotimpului ce urmează a se încheia.
Alte campionate pot fi organizate de administratori în ultimul weekend din orice lună însă aceastea nefiind oficiale nu se acordă premii sau puncte.
Pentru a participa la campionat, fiecare jucător va trebui să se înscrie, în limita locurilor disponibile, până la începerea primei runde.
Atenție! Vor fi create evenimente pentru campionat pe paginile sociale (e.g. facebook), faptul ca participați la aceste evenimente nu reprezintă înscrierea

Regulament

piramida Se va juca cruce în 2 [duel] fără iber, cu trișare, partide de 11 puncte, 10 minute fiecare, un minut pauză între runde. Jucătorul care depășește limita de timp de joc (5 minute/jucător) va pierde partida.
Se va juca în sistem elvețian cu număr variabil de runde pâna când va rămâne un singur jucător care nu a pierdut nici o rundă.
În prima rundă, jucătorii mai bine clasați la general vor juca împotriva jucătorilor mai slab clasați. În următoarele runde se va juca piramidal, jucătorii care au câștigat vor juca între ei, cei mai buni cu cei mai buni și cei mai slabi cu cei mai slabi (pe baza numărului de runde câștigate).
Jucâtorii vor fi clasați pe baza numărului de runde câștigate. În caz de baraj se va lua în considerare vechimea rundelor căștigate (prima rundă fiind cea mai veche)

Cum se joacă

Fiecare jucător înscris va intra pe platforma de campionat (unde se fac înscrierile) cu cel puțin 5 minute înainte de începerea primei runde.
Fiecare rundă de joc începe când timpul de joc expiră (sau când toți jucătorii au terminat de jucat)
Mesele de joc sunt create automat și fiecare jucător va fi pus la masă automat. Dacă unu din jucătorii înscriși nu a fost pus automat la masă în momentul în care timpul a expirat, e rugat să dea refresh (F5) în maxim 10 secunde.
Vizitatorii care nu s-au înscris în competiție și jucătorii care au terminat partida de joc mai repede, pot urmări în timp real mesele aflate în desfășurare, precum și clasamentul provizoriu.

Atenţie

NU se reface masa dacă unul din jucători a pierdut conexiunea la internet! Asiguraţi-vă că aveţi o conexiune bună pe toată durata competiţiei.
Orice formă de abuz prin care e tulburat bunul mers al competiţiei va fi penalizată prin descalificare și/sau blocarea accesului în campionat sau pe platforma de joc.

În cazul în care defecțiunile tehnice împiedică pornirea sau desfășurarea campionatul, se va reprograma campionatul cu 15 minute, o oră sau o săptămână mai târziu, timp în care problemele vor fi remediate.

Campioni

Campionatul din primăvară