Campionatul
din


11zile.11ore:11min:11sec


Intră

Fiecare culoare simbolizează un anotimp:

 Ghindă, tél (iarna)
 Roşu, tavasz (primăvara)
 Dubă, nyár (vara)
 Verde, ősz (toamna)

La finalul ultimei săptămâni din anotimp se va organiza campionatul de cruce online aferent anotimpului ce urmează a se încheia.
Pentru a participa la campionat, fiecare jucător va trebui să se înscrie (în limita locurilor disponibile) până la începerea primei runde.
Atenție! Vor fi create evenimente pentru campionat pe paginile sociale (e.g. facebook), faptul ca participați la aceste evenimente nu reprezintă înscrierea

Regulament

piramida Se va juca cruce în 2 [duel],
fără iber,
fără trișare,
partide de 11 puncte,
8 minute fiecare (4 minute/jucător),
un minut pauză între runde.
Jucătorul care depășește limita de timp de joc (4 minute) va pierde partida.
Se va juca în sistem elvețian cu număr variabil de runde pâna când va rămâne un singur jucător care nu a pierdut nici o rundă.
În prima rundă, jucătorii mai bine clasați la general vor juca împotriva jucătorilor mai slab clasați. În următoarele runde se va juca piramidal, jucătorii care au câștigat vor juca între ei, cei mai buni cu cei mai buni și cei mai slabi cu cei mai slabi (pe baza numărului de runde câștigate).
Jucătorii vor fi clasați pe baza numărului de runde câștigate. În caz de baraj se va lua în considerare vechimea rundelor căștigate (prima rundă fiind cea mai veche).

Cum se joacă

Fiecare jucător înscris va intra pe platforma de campionat (unde se fac înscrierile) cu 5 minute înainte de începerea primei runde, pentru a fi repartizat la masă.
Mesele de joc sunt create automat în fiecare rundă.
Fiecare jucător va fi pus la masă automat când timpul de așteptare afișat expiră.
Jucătorii care au terminat partida de joc mai repede, pot urmări în timp real mesele aflate în desfășurare, precum și clasamentul provizoriu, până la începerea următoarei runde.

Premii

Câștigătorul competiției va fi afișat cu numele complet, aici pe pagina jocului, alături de toți ceilalți campioni.
Jucătorii clasați pe primele 10 poziții sunt bonificați cu puncte suficiente pentru a se putea înscrie în următoarele competiții organizate. Astfel primul jucător va primi de 10 ori costul înscrierii, scăzând treptat pâna la pozitia 10, care va primi costul o singură dată.
Atunci când există premii speciale, acestea sunt anunțate pe platforma de înscriere.

Atenţie

Campionatul durează aproximativ o oră (uneori chiar mai mult). Asigurați-vă că puteți aloca suficient timp.
NU se reface jocul dacă unul din jucători a pierdut conexiunea la internet! Asiguraţi-vă că aveţi o conexiune bună pe toată durata competiţiei.
Jucătorii înscriși care nu au fost puși automat la masă în momentul în care timpul de așteptare a expirat, sunt rugați să verifice conexiunea la internet sau să repornească aplicația.
NU se returnează costurile înscrierii dacă din anumite motive participantul nu s-a putut prezenta la timp. Vă sfătuim să vă setați o alarmă care să vă anunțe când începe competiția folosind data și ora indicată.
NU jigniți și NU provocați alți utilizatori.
Orice formă de abuz prin care e tulburat bunul mers al competiţiei va fi penalizată prin descalificare și/sau blocarea accesului în campionat sau pe platforma de joc.

Jucătorii care întâmpină probleme tehnice cauzate de platforma de joc, sunt rugați să sesizeje detalii folosind canalele de comunicare și contact, puse la dispoziție de platforma de joc, în vederea soluționării.

În cazul în care defecțiunile tehnice împiedică pornirea sau desfășurarea campionatului, se va reprograma campionatul cu 15 minute, o oră sau o săptămână mai târziu, timp în care problemele vor fi remediate.

Succes!

Campioni